Agency North

Agency North on suomen merkittävin riippumaton agentuuri teatterin, musikaalien, oopperan, elokuvan ja television saralla. Edustamme näytelmäkirjailijoita, käsikirjoittajia, kirjailijoita, libretistejä, kääntäjiä ja muita kirjallisuuden oikeudenomistajia. Agency North on Suomen näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat ry:n valtuuttama asiamies.

Palvelumme kattavat kaikki tekijänoikeuksien hallinnoinnin osa-alueet, tutkimuksesta ja markkinoinnista neuvotteluihin, sopimuksiin ja laskutukseen. Toimistomme on Helsingissä ja työskentelemme laajan yhteistyöverkostomme kautta maailmanlaajuisesti.


Edustamme yli
0
oikeudenhaltijaa

 

Teatteri

Agency North edustaa sekä kotimaisia että ulkomaisia näytelmäkirjailijoita, kirjailijoita ja kääntäjiä. Neuvottelemme näytelmien tilaus-, dramatisointi-, käännös- ja esitysoikeussopimuksia tekijöiden puolesta teattereihin. Olemme edustaneet kirjailijoitamme suhteessa kaikkiin suomalaisiin ammattiteattereihin. Agency North on myös Suomen suurin kotimaisen näytelmän viejä ulkomaille.

Olethan meihin yhteydessä kun kaipaat apua oikeuksiesi hallinnoinnissa tai markkinoinnissa. Uskomme vahvasti, että palveluistamme on sinulle hyötyä, ja kerromme myös avoimesti, mikäli näin ei olisi.


Elokuva & TV

Agency North on solminut käsikirjoitus-, optio- ja adaptaatiosopimuksia tekijöiden puolesta kaikkien merkittävien kotimaisten elokuva- ja televisiotuotantoyhtiöiden kanssa. Olemme neuvotelleet sopimuksia myös ulkomaisiin tuotantoyhtiöihin sekä kansainvälisiin yhteistuotantoihin.

Autamme sinua solmimaan taloudellisesti ja juridisesti hyviä sopimuksia.


 

Konseptit

Kehitämme immateriaalioikeuksiin perustuvia liiketoimintamalleja yhdessä tekijöiden kanssa.

Kun olet luomassa sellaista kokonaisuutta, joka pitää sisällään useita erilaisia suojattavia ilmentymismuotoja, me voimme auttaa.

Yhteys

markus

Markus Pyhältö

Kotimaiset näytelmät, elokuva, tv, konseptit

markus.pyhalto@agencynorth.com
+358 40 528 7008

vili

Vili maunula

Ulkomaiset näytelmät, näytelmävienti

vili.maunula@agencynorth.com
+36 30 388 4124